اداره رستوران و غذاخوری

امروزه غذاخوریهای بسیار زیاد و متنوعی در سرتاسر کشورمان وجود دارند و گرچه در نگاه اول ممکن است اداره غذاخوری ساده و سهل بنظر برسد ولی مشکلات و موارد زیادی را بایستی درنظر گرفت و چون مسائل بهداشتی در زمینه تهیه و طبخ غذاها نیز از اهمیت زیادی برخوردار میباشند, بایستی با دقت و وسواس بیشتری این موارد را در نظر گرفت. درکنار افتتاح رستورانها, موارد دیگری نیز مطرح میشوند از قبیل تهیه گواهینامه ها و مدارک پزشکی و بهداشتی و استاندارد از مراجع ذیصلاح و استخدام آشپزها و کارکنان آشپزخانه و طبخ و سرو غذاها که در کار خود دارای تبحر و تجربه میباشند. رستورانها را میتوان از چند زاویه بررسی کرد مانند اینکه آنها سنتی و یا مدرن میباشند و اینکه غذاهای آماده هم دارند و نکات دیگر.

One of the successful businesses these days which can be found everywhere you go and walk is restaurant and eating places are usually run by experienced people یکی از تجارتهای موفق امروزه که تقریبا همه جائی که شما میروید و قدم میگذارید وجود دارد رستوران میباشد و غذاخوریها معمولا توسط افراد باتجربه اداره میشوند Although restaurants can be considered like any other types of businesses, but since dozens of careers and specialties are relevant to them, management of the places needs specialty and top knowledge گرچه رستورانها ممکن است مانند دیگر انواع کسب و کار درنظر گرفته شوند, چون با دهها تخصص و رشته و مشاغل در ارتباط هستند, مدیریت غذاخوریها نیاز به تجربه و آگاهی بالائی دارد.

Some eating places are locally moderated by their admins and owners while others can be represented in several provinces and cities or even countries, making them very popular in many places برخی از غذاخوریها توسط صاحبان آنها بصورت محلی و محدود اداره میشوند درحالیکه برخی دیگر در سطح چندین استان و شهر و یا حتی کشورهای متعدد حضور دارند و بدین ترتیب بسیار محبوب هستند I order to get successful in launching and managing a new restaurant, it is necessary to have experience since money alone is not going to solve the entire problems in this respect and you should get prepared to cope with dozens of other well-managed eating places in the same district where yours is located

به منظور اینکه در اداره یک رستوان موفق شد بایستی تجربه کافی هم در اختیار داشت چون داشتن منابع مالی به تنهائی نمیتواند همه مشکلات مواجه شده را از میان بردارد و شما بایستی خود را برای رویاروئی با دهها رستوران دیگر که در همان منطقه غذاخوری شما میباشند آماده کنید A good restaurant can offer plenty of dishes on the menu to the customers ranging from fast foods to local and international tastes یک رستوران خوب میتواند به مشتریان خود در منو غذاهای متنوعی را ارائه نماید از قبیل سنتی و با طعمهای فست فود و بین المللی Please note that happy clients of the eating places are the very ones who will spread the word about restaurants and push other new customers to their locations

لطفا توجه کنید که مشتریان راضی از رستورانها بهترین افرادی هستند که میتوانند درباره آنها تبلیغات انجام دهند و دیگر مشتریان جدید را به سوی آنها سوق دهند A lot of chefs are working at five-star hotels and they like their jobs very much بسیاری از سرآشپزها در هتلهای پنج ستاره مشغول به کار هستند و به کار خود نیز خیلی علاقه دارند There are even educational courses for the interested applicants who would like to learn more of launching and managing a new restaurant, getting to know cooking as well خوشبختانه دوره های آموزشی وجود دارند برای افرادی که تمایل به یادگیری در زمینه اداره و راه اندازی غذاخوریها و همچنین آشپزی دارند.